Våra byggtjänster i Kalmar

På Edvas Bygg HB i Kalmar erbjuder vi omfattande tjänster för fasadrenoveringsprojekt. Vårt erfarna team av yrkesverksamma är mycket kunniga om de senaste trenderna och teknikerna i branschen, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar som uppfyller deras specifika behov. Från början till slut är vi stolta över att leverera kvalitetsresultat som överträffar förväntningarna.

Vi specialiserar oss på alla aspekter av fasadrenovering, inklusive: fönster- och dörrbyte, fasadinstallation, isolering, vattentätning, tätningsmedel, färgapplikation och mycket mer. Alla våra material kommer från pålitliga leverantörer och följer stränga byggregler. Vi använder också de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa en hållbar finish som står emot hårda miljöförhållanden som extrema temperaturer, vind, regn, snö, is, brand, etc.

Behöver du hjälp med ett byggprojekt?

 

Kontakta oss!

Rivning

Edva bygg utför rivningstjänster i Kalmar och dess omnejd. Vi är ett erfaret team av dedikerade yrkesmän som har stor kunskap och erfarenhet inom rivning av olika sorters byggnader och strukturer. Vi förstår att varje rivningsprojekt är unikt och kräver en skräddarsydd plan och strategi. Vi har de senaste verktygen, maskinerna och teknologin för att på ett effektivt och säkert sätt kunna utföra alla typer av rivningstjänster.

Fasadrenovering

Edva bygg specialiserar sig på att renovera fasader. Vårt team av kvalificerade och erfarna hantverkare har arbetat med ett brett spektrum av fasadprojekt i Kalmar och vi har alltid levererat högsta kvalitet på vårt arbete. Fasadrenovering är en viktig investering för att bibehålla och förbättra fastighetens utseende och värde. Vi på Edva Bygg förstår detta och vi är här för att hjälpa dig att genomföra ditt projekt på ett smidigt och effektivt sätt.

Spackling

Vi har erfarenhet och expertis för att säkerställa att ditt byggprojekt blir felfritt. Spackling är en viktig del av byggprocessen och kräver både tålamod och skicklighet. Det handlar om att jämna ut ojämnheter, täcka skruvhål och förbereda ytor för målning eller tapetsering. Med vår spacklingstjänst kan du vara säker på att dina väggar och tak kommer att se rena och snygga ut. Vi använder endast högkvalitativ spackelmassa och professionella verktyg för att uppnå bästa möjliga resultat.

Målning

Vi erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive professionell målning av både inomhus- och utomhusytor. Oavsett om du behöver måla om ditt hem, din affärslokal eller din industribyggnad, så kan våra kvalificerade och erfarna målare hjälpa till att ge dina ytor en ny och fräsch look. Vi förstår att målning kan vara en omfattande process, Därför arbetar vi alltid med högsta kvalitet och noggrannhet.

Tapetsering

Dags att riva den gamla tapeten hemma? Vårt team av erfarna tapetserare har den kunskap och expertis som krävs för att ge dina väggar en professionell och snygg finish. Vi erbjuder tapetseringstjänster som passar alla dina behov, oavsett om det är en mindre förändring eller en större renovering av ditt hem eller kontor. 

Badrumsrenovering

Letar du efter en pålitlig byggfirma i Kalmar som kan hjälpa dig att renovera ditt badrum? Då är Edva bygg det rätta valet för dig. Vi specialiserar oss på badrumsrenoveringar och kan hjälpa dig att skapa det badrum du alltid har drömt om. Vi är välutrustade för att hantera alla typer av badrumsrenoveringar, inklusive installation av nya badkar, duschar, toaletter, handfat, kakel och klinkers.

Våtrumsarbeten

Vi har ett team av skickliga och certifierade hantverkare som arbetar enligt gällande regelverk och standarder för våtrumsarbeten. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att badrummet blir fukt- och vattentätt, för att undvika eventuella fuktskador och mögelbildning. Vi hjälper till med val av material och lösningar som passar just dina önskemål och behov.

Kakling

Vi utför högkvalitativ kakling för både privata och kommersiella kunder i Kalmar. Med vår erfarenhet och expertis kan vi ge dig det resultat du vill ha, oavsett om det handlar om en renovering eller ett nybyggnadsprojekt. Vi är erfarna och har kunskap av att arbeta med olika typer av kakelmaterial och mönster. Vi strävar alltid efter att leverera kakling som är både funktionell och estetiskt tilltalande.

Snickeri

Vi utför snickeriarbeten och erbjuder högkvalitativa lösningar för både privata och kommersiella projekt. Vår mångåriga erfarenhet och kompetenta personal gör att vi kan leverera högsta möjliga standard på våra arbeten. Vi utför allt från enkla möbelreparationer till större projekt som köksrenoveringar och byggnation av trappor och altaner.

Dörr & Fönsterbyte

Är dörrarna slitna och fönstren gamla? Vi byter ut gamla och slitna dörrar och fönster till nya och moderna alternativ av högsta kvalitet. Oavsett om du behöver byta ut en enskild dörr eller fönster eller göra en totalrenovering av hela huset, så kan vi hjälpa dig med det. Med oss får du hållbara och energieffektiva dörrar och fönster.

Golvläggning (laminat, parkett)

Är golvet slitet och behöver bytas ut till något mer modernt och stilrent? Vi arbetar med allt från trägolv och laminatgolv till vinyl och kakelplattor. Vi har även expertis inom golvvärmeinstallationer.  Vi strävar efter att varje projekt är anpassat efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder rådgivning om materialval och designalternativ.

Köksmontering

Är vitvarorna gamla och köket utdaterat? Låt oss montera ett helt nytt kök. Vi arbetar med kundens önskemål och tar hänsyn till deras budget och stilpreferenser. Vi erbjuder en helhetslösning för köksmontering, vilket innebär att vi tar hand om allt från planering och design till installation och efterarbete. Dessutom kan vi hjälpa till med allt från val av köksskåp och bänkskivor till installation av vitvaror och belysning.

Tak

Läcker taket? då behöver det åtgärdas snabbt innan mögel- och fuktskador uppstår. Oavsett om du behöver nyinstallation, reparation eller underhåll av ditt tak, kan vi hjälpa dig. Vi arbetar enbart med de bästa materialen för att arbetet ska vara av högsta kvalitet.

Altan & uterum

Vi älskar att skapa utemiljöer som du kan njuta av under hela året tillsammans med nära och kära. Vi börjar alltid med en konsultation för att förstå dina önskemål och behov gällande storlek, läge, budget och stil. Med detta kan vi skapa det ultimata uterummet som passar dina behov.